Treball de cures i immigració: un projecte TIC

28/06/2019 | 10:06

Un equip de dones periodistes de La Directa ha elaborat una pàgina web carregada de recursos TIC per a analitzar, valorar i aprofundir en l'actual situació de crisi que pateixen les cures en les societats dels països del nord global.

El projecte, anomenat , compta amb un documental audiovisual, un reportatge, una galeria d'imatges i un recull de 4 episodis diferenciats sobre la feminització de les cures a l'Europa actual, la precarització d'aquest sector i la situació vulnerable amb què la Llei d'Estrangeria deixa aquestes dones, així com el fenomen de la immigració a Europa, sobretot provinent dels països de l'amèrica del sud.

El primer capítol, , posa en primer pla casos particulars de dones immigrades que expliquen les seves experiències laborals de cures de persones depenents, de cures de la llar i de persones grans. Podeu consultar el . També podeu consultar el webdoc .

El projecte està format per 4 episodis sobre la feminització de les cures a l'Europa actual, la precarització i la situació vulnerable de les dones que treballen en aquest sector.