Tres Punts Òmnia de Tarragona participen a la 7a edició de la Firavida, al barri de Campclar

Robots interculturals - 7a Firavida Campclar

El 21 de maig,el Casal Cívic de Tarragona - Campclar es va tornar a omplir amb les entitats del barri que van participar a la 7a Firavida, la fira d'entitats del barri de Campclar.

Enguany, el Punt Òmnia del Casal Cívic de Tarragona - Campclar - AV Campclar va participar a la setena edició d'aquesta fira, que pretén donar a conèixer les diferents activitats i la feina que fan les entitats al territori.

Des del Punt Òmnia, els organitzadors van fer una crida als punts Òmnia propers i van muntar un estand per donar a conèixer la feina que es fa des de la Xarxa Òmnia.

D'aquesta manera, el Punt Òmnia AV Progressista Torreforta, el Punt Òmnia AV Riu Clar i el Punt Òmnia Casal Cívic Tarragona - Campclar - AV Campclar (tots tres gestionats per l'entitat FAVIBC) van oferir,al llarg de tota la jornada,un taller de "robots interculturals" on hi van poder participar tant petits com grans.

Els punts Òmnia que van participar en la 7a Firavida estan molt contents de poder organitzar aquesta Fira d'entitats i participar-hi, en la qual es mostra la vida que es fa al barri i les diferents activitats que s'organitzen a través de les múltiples entitats que hi ha.

Us animem a participar-hi l'any vinent si no ho heu fet enguany. Podeu consultar un recull de fotografies de la 7a Firavida al barri de Campclar clicant en aquest enllaç.

entitats
fira
Firavida