Ull crític: els joves del Punt Òmnia La Betsaida, a Badalona, elaboren un curtmetratge

22/01/2016 | 10:01
Imatge del taller.

Amb la mirada posada en la crua realitat del bullying i les conseqüències que aquesta xacra comporta, el grup de joves del Punt Òmnia La Betsaida, a Badalona, s’ha posat a treballar en la creació d’un curtmetratge.

El taller, amb l’adient nom d’Ull crític, ha comptat amb vuit nois i noies d’entre 16 i 20 anys que han participat de manera conjunta en la creació d’una petita història audiovisual que explica la vida d’un jove a qui els metges li han diagnosticat una malaltia terminal.

 

Què faries si et quedessin pocs dies de vida? A partir d’aquesta pregunta els joves del Punt Òmnia La Betsaida volen fer reflexionar sobre la importància de tractar bé les persones properes i també volen posar en relleu valors positius com el perdó o l’ajut als necessitats, entre d’altres.

 

Al llarg de més de tres mesos, els joves s’han coordinat per concretar la idea del curt, elaborar el guió, fer les gravacions corresponents i trobar-se posteriorment per editar les preses audiovisuals i fer-ne la postproducció.

 

“Volem transmetre un missatge a la gent i sensibilitzar-los sobre el bullying –explica Mido, un jove participant—, el curt és un missatge perquè la gent reflexioni abans d’agredir, perquè el bullying és un tema que ens ha afectat personalment”.

 

El curtmetratge, encara sense nom, s’estrenarà al Punt Òmnia de La Betsaida en les properes setmanes. Podeu veure un recull de les imatges del taller:

Curtmetratge al Punt Òmnia Betsaida

taller
curtmetratge
audiovisual
ull crític