Per un feliç 2021, on posem en pràctica els aprenentatges de la pandèmia!

21/12/2020 | 11:12

Deixem enrere un any atípic, protagonitzat per les conseqüències d’una pandèmia global que ha afectat a tots els sectors de la societat i que ha posat a prova el sistema de serveis públics (sanitari, serveis socials, habitatge..), però també ha enfortit les xarxes de solidaritat i de comunitat.

La Xarxa Òmnia no s’ha quedat al marge, i també ha patit en primera persona les conseqüències de la situació en la seva activitat, en les persones participants i en les dinamitzadores. Com sabeu, des del primer moment del confinament, tots els punts Òmnia van treballar ràpidament per adaptar la seva activitat i poder continuar oferint els espais formatius i d’intercanvi a les seves participants.

El programa Òmnia posa sobre la taula la sinèrgia entre la tecnologia i l’acció comunitària, i ha estat en aquest context de confinament I mobilitat restringida que aquesta interconnexió s’ha vist més necessària que mai. Moltes persones han utilitzat noves eines tecnològiques per a comunicar-se, per poder seguir connectades I la xarxa Òmnia ha estat al seu costat per facilitar-ho i compartir aprenentatges.

Des de la xarxa volem agraïr a totes les participants que s’han mantingut connectades i il·lusionades mantenint la xarxa viva, i a les dinamitzadores per tot l’esforç, l’empenta i l’energia posades en aquests moments difícils.

Esperem que tot el que hem après durant aquest any ens ajudi a construir un 2021 millor, amb una comunitat més forta i cohesionada!

Bones festes i feliç 2021!

 

nadal
Des de la Xarxa òmnia us desitgem unes bones festes i una feliç entrada al 2021!