Una delegació del govern serbi coneix in situ el Projecte Òmnia

04/04/2011 | 14:04

Una delegació de representants de la societat civil i el govern de la República de Sèrbia van fer, el passat dimarts dia 29 de març, una visita a les dependències de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària-DGACC del Departament de Benestar Social i Família, per tal de conèixer l’empoderament digital i social de la ciutadania que s’està portant a terme des del Programa Òmnia.

Aquesta visita s’emmarca dintre del projecte finançat per l’Oficina de la Unió Europea a Serbia Click to Europe, que promou l’intercanvi i la identificació de bones pràctiques per al desenvolupament de la societat civil. El Projecte Click to Europe és liderat per l’entitat sèrbia IAN, que treballa, entre altres coses, per reduïr l’escletxa digital amb col·lectius en risc d’exclusió social.

Poder conèixer les línies de treball estratègic del Projecte Òmnia i les bones pràctiques que s’estan portant a terme en el conjunt de 124 Òmnia que el conformen, per part del Govern de Catalunya, els ha donat una visió real de com es treballen les TIC com a instrument per garantir la cohesió i la inclusió socials.

internacional