Una imatge val més que mil paraules: fi de curs al Punt Òmnia La Seu d'Urgell

El Punt Òmnia del Centre Cívic l'Escorxador de la Seu d'Urgell va lliurar el juny passat un total de 237 diplomes a totes les persones que van participar en les activitats i els tallers que ha ofert el Punt al llarg del curs 2017-2018.

Els usuaris i usuàries, de diverses edats, van rebre un diploma per la seva implicació en les activitats d'enguany a l'acte de cloenda del curs, que va comptar amb la participació de la dinamitzadora del Punt Òmnia, Ester Collado; l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, i la directora de l’Oficina de Treball de la Generalitat, Elisa Farré. En el seu parlament, Collado va agrair l’esforç de tots els usuaris i usuàries d’aquest servei que adapta la formació a les diferents necessitats i perfils professionals.

“Amb l’esforç de tots vosaltres i les vostres ganes d’aprendre, fan possible el projecte Òmnia a la Seu d’Urgell”, va manifestar la dinamitzadora. El Punt Òmnia del Centre Cívic l'Escorxador de la Seu d'Urgell porta realitzant la seva tasca a la capital de l’Alt Urgell des de l’any 2004. Des de llavors i fins al dia d’avui, hi han participat un total de 4.089 persones. Com diu la dita, “una imatge val més que mil paraules”, per això la dinamitzadora va voler agrair la presència de tothom al Punt: "La vostra resposta sempre em dóna força per continuar treballant".