Una programació per a tothom al Punt Òmnia Salut Alta

Al Punt Òmnia tothom és benvingut i benvinguda.

La Tardor ha arribat al Punt Òmnia Salut Alta. Segons las directrius del programa Òmnia per aquest trimestre la majoria de les activitats són de caire presencial, la qual cosa ens satisfà gratament. A més, hem tingut molt bona acollida i això ens satisfà doblement. Hem dissenyat una programació ben variada i per a tots els gustos.

Els i les nostres usuàries «seniors» (majors de seixanta), han començat dos Tallers de mòbils: un per persones novells i un altre de nivell d’usuari. Volem que tothom sàpiga com fer ús del seu smartphone.

També ha tingut molta demanda una altra edició del Taller de memòria MEMO-TIC en format presencial. Hem obert un segon grup per tal de no deixar a ningú fora.

Parlant d’ocupació, ja estan funcionant el taller amb col·laboració amb el SOC i l’espai del Club de Feina. Des d'aquests espais es dona suport per fer recerca de feina activa a les xarxes, actualització de currículums, motivació i recursos.

Tanmateix, els dimarts hi ha accés lliure a la sala, per oferir el suport de la dinamitzadora i els recursos de la sala, ordinador, zona Wifi al veïnat. Atenem per telèfon i també de forma presencial. El nostre objectiu es ensenyar a la persona interessada a que conegui com s’ha de fer aquell tràmit i oferir-li el nostre espai i la nostra experiència. També disposem d’un temps per fer consultes on-line.

Els dijous al matí reservem el Punt Òmnia per realitzar proves Actic. Som Punt d’informació i avaluació.

D’altra banda i en col·laboració amb els serveis socials, ens arriben persones per tal que els ajudem a fer tràmits.

L’activitat Caminem junts consisteix en recorrer diferents indrets de Badalona fent servir diferents apps. És una proposta oberta a tothom per cuidar-nos caminant alhora que aprenem a utilitzar diferents apps afins a l'activitat.

Els dimarts a la tarda a l’espai Infantil arriba la xavalada. L’objectiu és fomentar la creativitat i dissenyar la nostra mascota. Utilitzem programes de codi lliure com l’insckape o el tinkerkard. Properament s’incorpora al punt com a voluntària a l’espai infantil la Gemma Gordo que ens ensenyarà i compartirà els seus coneixements com a dissenyadora gràfica.

activitats
Activitats molt diverses i per a totes les edats