Una quinzena de dones de les Terres de l'Ebre s'han format en eines per fer videoconferències

Durant el mes de juny, una quinzena de dones de les Terres de l'Ebre han participat en una formació de videoconferències. Ha estat una activitat organitzada entre el Punt Òmnia Tortosa, l'Institut Català de les Dones i el Grup Esplai Blanquerna.

L'activitat ha permès que les participants aprenguessin a realitzar videoconferències a través de les principals plataformes. El punt final de la formació l'han posat els dos tallers que s'han organitzat a través d'una videoconferència. Han estat un taller sobre autocura i un altre de cuina de les Terres de l'Ebre. Aquest últim a càrrec de Josep Sancho Beltri del Restaurant Can Paquita. Així mateix, s'ha vetllat per reduir l'escletxa digital que pateix aquest col·lectiu de persones.

El Punt Òmnia Tortosa, dia rere dia, continua participant activament i en xarxa amb altres entitats socioeducatives i sociosanitàries del territori. De fet, el mateix Punt Òmnia després de l'estiu té la intenció de seguir col·laborant amb l'Institut Català de les Dones. S'ha fet un petit pas, un petit 'tastet' i seguiran endavant davant les noves necessitats i els nous reptes.

omniaacasa
videoconferència
dones
ICD
El curs ha estat una col·laboració entre l'Institut Català de les Dones, el Punt Òmnia Tortosa i el Grup Esplai Blanquerna.