Usuàries del Punt Òmnia Betsaida elaboren un recull de contes

02/05/2017 | 10:05

El Punt Òmnia Betsaida i l’espai maternoinfantil Vincles han creat l’acció Contes entre totes, dins l’activitat conjunta VinclesTIC. Els contes s’han adaptat en peces audiovisuals amb la narració en castellà gravada en àudio, música i efectes sonors.

L’activitat conjunta ha permès a les usuàries fomentar el treball en equip, millorar l’ús de la llengua, i l’apoderament i la participació de les dones com a creadores. Aquests aspectes són clau dins del projecte Vincles, que treballa perquè les dones augmentin la seva autonomia i motivació, i també reforcin la solidaritat, la companyia mútua, i els vincles amb els fills i filles.

VinclesTIC és una proposta que es realitza entre l’Espai Tecnològic Punt Òmnia Betsaida i Vincles, l’espai maternoinfantil del Casal dels Infants adreçat a mares amb fills de fins a 3 anys. Tot seguit, es poden veure els vídeos amb els àudios corresponents:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Òmnia
dona
espai de creació multimèdia
'La caputxeta gitana', 'La princesa y el jazmín' i 'La gallina dels ous d’or' són els tres contes creats o adaptats per les dones de l’activitat VinclesTIC.