Usuàries del Punt Òmnia Torrelles de Llobregat participen al concurs de Cartells de la Festa de la Cirera

Les usuàries del taller de Bocins del Punt Òmnia Torrelles de Llobregat han dissenyat un cartell per al Concurs de Cartells de la Festa de la Cirera d'enguany. Durant el mes de març, les participants han treballat conjuntament mitjançant les TIC una proposta de cartell que, finalment,  ha estat declarat segon finalista.

La realització del projecte ha sorgit per la inquietud de les usuàries de voler participar d'una altra manera a la Festa de la Cirera de Torrelles, a més d’altres activitats que organitzen entitats locals i l'Ajuntament.

Les usuàries han distribuït les tasques per equips i han posat en pràctica els seus coneixements de retoc d'imatges i fotografies. El projecte ha incorporat les eines TIC durant tot el procés i ha estat dividit per fases, com ara: la recerca d'informació i continguts de cartells de la festa d'anys anteriors, la pluja d'idees, el fet d’escollir un fons gràfic per a la creació del cartell, i la formació i el guiatge en l'ús de l'editor de fotografies escollit, el GIMP. 

Finalment, les usuàries del taller al Punt Òmnia de Torrelles de Llobregat han triat i retocat entre totes un cartell per presentar al concurs, amb el nom de Mans plenes de festa. La dinamitzadora de l'espai, Lídia Santiago, ha destacat que el transcurs del projecte s'ha fet "amb il·lusió i moltes ganes d'aprendre", i ha animat a les participants a repetir l'experiència en futures edicions.  

 

Un cop el jurat ja ha triat al guanyador del concurs, us fem extensa la seva participació i el Cartell treballat al Punt ha quedat com a segon finalista del Concurs.
Des del Punt volem felicitar a les dones de Bocins que han treballat amb il·lusió i moltes ganes d’aprendre durant el transcurs d’aquests projecte, i les animem al fet que de cara a futures edicions vulguin seguir participant.

Bon treball!

Us deixem l'enllaç de la publicació de Bocins al seu bloc i la resolució per part de l'ajuntament del guanyador del concurs.

El projecte ha sorgit de la voluntat de les usuàries de participar activament en la 37a edició d'aquesta festa local