Vídeo-reportatge sobre l'activitat "Fem un conte col·laboratiu" a l'Òmnia de Sta. Coloma de Cervelló

28/03/2011 | 15:03
Dinamitzador de Santa Coloma de Cervelló amb un nen davant l'ordinador

L'Òmnia de Santa Coloma de Cervelló i el projecte La Klau treballen colze a colze des de fa anys. La Klau és un projecte de lleure i reforç escolar per a infants i adolescents derivats de les escoles o dels Serveis Socials de l'Ajuntament de Santa Coloma. Una de les seves activitats es fa amb el suport de l'Òmnia, on els nens treballen les TIC des d'un punt de vista lúdic però educatiu.

“Hi havia una vegada...”. D'aquesta manera, comencen tots els contes infantils. A l'Òmnia de Santa Coloma es proposa als nens i nenes que elaborin de forma conjunta un conte. Amb aquest conte col·laboratiu es treballen valors com els companyerisme, el treball en equip o el respecte per les opinions dels altres. També es fomenta la creativitat i la imaginació. I, per suposat, existeix el component tecnològic. El conte s'acaba enregistrant i editant al programa d'àudio, Audacity.

Els nens i nenes de La Klau es divideixen en tres grups segons la seva edat. Els més petits hi van dos dies per setmana i els mitjans i adolescents, un dia per setmana. Els adolescents disposen, a més, d'accés lliure els divendres a la tarda.

En el següent vídeo-reportatge podeu comprovar els resultat final del conte i ser partícips del seu procés de creació. No us el perdeu!

Al bloc de l'Òmnia de Santa Coloma podràs sentir el resultat final del conte.

entitats
conte
col·laboració
lleure