V Jornada TIC i Presó: “TIC, ràdio i podcast: eines d’acció socioeducativa”

24/10/2014 | 13:10
Jornada TIC i presó

Un espai de reflexió sobre dos mitjans de comunicació molt presents als centres penitenciaris, com són la ràdio i els magazines digitals.

La jornada, que tindrà lloc el 6 de novembre al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de Barcelona, pretén ser una trobada de promotors d'aquests mitjans de comunicació en presons de diversos àmbits territorials. Un espai de coneixement, d’intercanvi, de recolzament i col·laboració en nous projectes i una oportunitat també per obrir-se a noves possibilitats que les TIC ofereixen en aquest camp.

L'acte s'emmarca en el pla formatiu del Programa AlfaDigital en col·laboració amb el Programa Compartim i va dirigit a professionals de l’àmbit penal i socioeducatiu interessats en la incorporació d’experiències radials, de magazines digitals i de les TIC a les seves activitats, així com a d'altres persones que puguin trobar d'interés aquests temes.

En la trobada participen i es donaran a conèixer tot un seguit d'experiències que s'estan duent a terme en centres pernitenciaris de Catalunya i a nivell estatal en relació amb aquest mitjans:

Ràdios:

Magazines digitals:

Podeu obtenir més informació al web d'AlfaDigital i descarregar el programa de la jornada. L'accés és gratuït i cal inscriure'es a partir d'aquest enllaç.

El Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada es troba al carrer d'Ausiàs Marc, 40 de Barcelona.

Jornada
podcast
mitjans de comunicació
ràdio
presons
magazine digital
educació social