V Sopar de Nadal del Punt Òmnia Barberà Promoció

20/12/2011 | 15:12
menjars de nadal

El passat 16 de desembre es va celebrar el 5è sopar de Nadal dels usuaris que vénen o han passat pel Punt Òmnia.

En total van assistir-hi unes 60 persones que van col·laborar aportant menjar cuinat a casa, begudes i postres. Podeu veure tote sles imatges del sopar fent un clic aquí.

A l’inici del sopar es va fer entrega del premi a la postal guanyadora del 9è concurs de Postals de Nadal que organitza el nostre Punt a l’alumne del taller d’alfabetització digital Daniel Lavernia a càrrec de la tinent d’alcalde de Promoció Econòmica, Mònica Maya. El guanyador va rebre un curs gratuït en una especialitat a escollir de l’oferta formativa de Barberà Promoció durant el 2012, així com un obsequi relacionat amb l’electrònica.

Durant la vetllada es va fer un concurs de postres en el qual van participar 10 concursants i que va tenir molt d’èxit entre els participants. Les tres finalistes del concurs van ser: Angela Ruano, Conxita Renom i Virgínia Romero.

Una vegada més, volem agrair-vos l’esforç a l’hora de preparar aquest sopar perquè sense vosaltres no hauria pogut ser possible i us convidem al proper sopar de Nadal dels participants del Punt Òmnia.

Bones festes i feliç any nou a tothom!!!

concurs
cuina
comunitat
tallers