Vida saludable i coneixement de l’entorn, amb el taller ‘Passegem’ del Punt Òmnia Solsona

02/07/2018 | 08:07

El Punt Òmnia de Solsona ha decidit donar continuïtat a un taller que ja fa temps que du a terme: “Passegem per Solsona”. L’activitat està pensada per portar l’aprenentatge i l’ús d’eines TIC un pas més enllà i combinar-los amb les caminades a l’aire lliure i amb el coneixement de l’entorn més proper.

El taller “Passegem” s’ha dut a terme des del 7 de maig fins al 20 de juny i ha permès a les persones participants fer una caminada setmanal d’una hora de durada pels entorns més propers de la capital del Solsonès.

Equipades amb una càmera de fotografies o amb un dispositiu mòbil amb càmera, han anat fent fotografies de totes aquells indrets i paisatges amb interès paisatgístic o estètic: el parc Mare de la Font, la font del Manel, la font de la Mina, el Castellvell, salts d’aigua i antics aqüeductes, etc.

Unes 10 persones de més de 50 anys han gaudit d’aquesta activitat, que s’ha dividit en hores d’activitat comunitària a l’aire lliure amb hores de treball individual als ordinadors del Punt Òmnia, en les quals han pogut passar les imatges als ordinadors de taula i han pogut editar les fotos amb el Gimp, un programa lliure d’edició d’imatges. Aquí podeu

Aquí podeu consultar un àlbum de fotos del taller Passegem:

Taller 'Passegem'

 

El centre ofereix activitats a l'aire lliure durant el segon trimestre que combina amb l'ús d'eines TIC al centre.

Més informació