Videojocs, xarxes socials i adolescents: una combinació de risc?

04/03/2022 | 09:03
 Foto de Jaroslav Nymburský de Pexels

La Xarxa Òmnia, a través dels seus 112 punts arreu del territori, és un programa universal d’intervenció social que, amb l’ús de les eines TIC, pretén millorar i afavorir, tant individualment com col·lectivament, la inclusió i la vinculació de les persones a la comunitat. Un dels col·lectius amb els que treballem són els i les joves, amb els que es fan diverses activitats: des de tallers de capacitació digital fins a inicitaives per prendre consciència dels usos de les xarxes i internet.

Videojocs, xarxes socials i adolescents: una combinació de risc?

El nombre d’adolescents addictes a les xarxes i als jocs online està augmentant de manera preocupant, situant-se l’edat d’inici als 8 anys. Els videojocs poden ser la porta d’entrada a apostes online que causen deutes, mentides, ansietat, actes delictius… Sovint, tot això passa sense que les persones adultes ens en adonem.

L’Hospital de Bellvitge (Unitat de Joc patològic i altres addiccions) i Llavors de Vincle, organitzen aquesta xerrada que ens ajudarà a detectar, prevenir i acompanyar aquests comportaments de risc en nois i noies adolescents. Un tema imprescindible i cada cop més important a abordar.

Xerrada a càrrec de la Dra. Laura Moragas. Psicòloga de la Unitat de Joc Patològic i altres addiccions comportamentals, Hospital U. de Bellvitge.

Informació i inscripcios en aquest enllaç.

 

Una xerrada per reflexionar sobre l'impacte dels videojocs en persones joves.