VinclesXEF: una combinació d'equip, cuina i audiovisual al Punt Òmnia Betsaida de Badalona

07/09/2018 | 07:09

Aquest mes de juliol, com a continuïtat del projecte VinclesTIC que ofereix anualment el Punt Òmnia Betsaida de Badalona, un conjunt d'usuàries del Punt ha participat en un concurs de cuina, el VinclesXEF.

Aquesta iniciativa ha sorgit després que les participants del VinclesTIC —un taller per a l'aprenentatge de les eines TIC i l'apoderament de la dona— hagin fet un recull de receptes culinàries de diferents llocs del món. Amb aquest recull de receptes, les mateixes participants van tenir la idea de continuar el taller amb un concurs de cuina anomenat VinclesXEF.

El procés va incloure diferents proves d’habilitat i enginy per equips per tal d’aconseguir un pressupost com més alt millor per a l’elaboració de les creacions culinàries, les compres pertinents i el concurs final, tot recollit amb eines audiovisuals. Després d’una final molt ajustada, amb un jurat de luxe que va valorar el treball conjunt, el gust, la creativitat i la presentació, l’equip guanyador va ser Pretty Cooking. Felicitats!

Aquesta activitat està emmarcada dins de l’espai de separació entre les mares i els infants, que promou el creixement personal de les dones, les quals han participat amb molta motivació i entusiasme, la qual cosa ha generat una dinàmica de grup molt bonica.

Aquest espai promou el creixement personal de les mares, les quals han participat amb molta motivació i entusiasme.