Visita al Remolar-Viladecans de l'Òmnia de Viladecans

Cavalls vora del riu al Remolar

La Fundació Ciutat de Viladecans està organitzant "El nostre riu encara és viu" per al proper dia 14 de maig, a les 10 h, en el Remolar de Viladecans, activitat prevista dins la programació de l'Òmnia de Viladecans que compta amb el suport del Departament de Benestar Social i Família.

L’activitat consistirà a organitzar diferents grups de persones perquè facin diverses fotografies de l'Espai Natural del Remolar. Més tard, el dia 17 de maig, coincidint amb el dia Mundial d'Internet, a l'Auditori Pablo Picasso i el Casal d'Alba-Rosa, s’ensenyarà a retocar les fotos fetes amb el programa Gimp.

Si voleu assistir-hi o voleu demanar més informació sobre l'activitat, poseu-vos en contacte amb la Fundació a través del correu electrònic següent: xplai(arrova)fundacionviladecans.cat.

  • Indicacions per arribar a l'Espai Natural del Remolar: heu d’anar amb vehicle privat. Cal agafar l’autovia de Castelldefels (C-31) des de Barcelona o Castelldefels i desviar-se a la sortida Viladecans-Les Filipines. Des de Viladecans, cal que agafeu el Camí del Mar, que us portarà a l’Espai Natural Remolar-Filipines (seguiu les indicacions de les rotondes).
Dia d'Internet
foto
medi ambient