Visita cultural conjunta al Museu de Cervera dels punts Òmnia Seu Consell Comarcal de la Segarra i Gòtic de Tàrrega

 Ramon Pons Valverde

Els punts Òmnia Gòtic de Tàrrega i Seu Consell Comarcal de la Segarra han fet coincidir les seves inquietuds culturals per fer una visita conjunta al Museu de Cervera.

El Punt Òmnia Seu Consell Comarcal de la Segarra ha volgut convidar el punt veí per fer xarxa, per permetre el coneixement mutu de persones participants i també per organitzar una trobada comunitària i cultural basada en l'aprenentatge.

D'aquesta manera, el passat 19 de desembre els dos punts Òmnia s'han trobat a Cervera per fer una visita a la Casa Museu Duran i Sanpere –que acull el Museu de Cervera–, així com a les exposicions temporals “I'm 93” de Marc Màrquez i “Sota Censura. Manuel de Pedrolo, retrat d'un segle de lluita”. 

Una cinquantena de persones han pogut gaudir d'aquesta visita cultural, que ha tingut una durada d'unes 4 hores i que ha conclòs amb una ruta pels principals carrers històrics del municipi: plaça Universitat, carrer Major, plaça Major, plaça del Fossar, carrer Sabater i el carreró de les Bruixes.

La sortida ha suposat un treball TIC previ de cerca d'informació sobre les exposicions i els seus autors, i ha tingut tant èxit que se'n preveuen més a partir del proper abril.

Els dos Punts Òmnia han iniciat sortides conjuntes per a fer xarxa.