Visita especial al barri de Centcelles de Constantí

28/11/2014 | 16:11
Foto visita arquebisbe Tarragona

El passat divendres dia 28 de novembre del 2014, coincidint amb la Jornada Noves Mirades a l'Acció Comunitària, organitzada pel Departament de Benestar Social i Família, en paral·lel, vam rebre una visita molt especial al barri de Centcelles de Constantí: l'arquebisbe de Tarragona, Mn. Jaume Pujol.

Va fer un recorregut per diverses entitats i serveis que treballem per al barri, per a la comunitat, i alhora va visitar els centres educatius del poble de Constantí.

Quasi al finalitzar, va fer parada a l'Associació de Veïns de Centcelles, on els seus membres i la dinamitzadora del Punt Òmnia AVV Centcelles havíem preparat una mica de cafè i alguna cosa per menjar i així agafar forces per seguir amb la ruta d'entitats i serveis del poble. Cal dir que també vam tenir la presència i la companyia del tècnic de Joventut i la monitora del Centre Obert.

D'aquesta manera hem informat del que, dia a dia, es va treballant al barri i per al barri, en infants, adolescents i orientació sociolaboral per a adults.

visita