WRO Pirineu 2024

La Seu d’Urgell acollirà aquest proper diumenge 9 de juny la WRO Pirineu, un dels diversos tornejos locals de la World Robot Olympiad Spain 2024, competició de robòtica dedicada a la tecnologia i l’enginyeria. El torneig que se celebrarà a la Seu  tindrà lloc a partir de les nou del matí al Palau Municipal d’Esports. 

La competició tindrà lloc aquest diumenge 9 de juny, a partir de les nou del matí, al Palau Municipal d’Esports en les categories RoboMission-Start i RoboMission-Rookie.

En aquest torneig local hi participaran un total de 6 equips, amb un total de 15 participants, en dues categories diferents: RoboMission-Start (de 8 a 12 anys d’edat) i la RoboMission-Rookie (d’11 a 15 anys d’edat). 

La WRO és una competició de robòtica educativa d’àmbit internacional. Ofereix a infants i joves (entre 8 i 19 anys) una oportunitat per acostar-se de manera lúdica i divertida a la tecnologia i enginyeria. Els i les estudiants, amb l’orientació d’un entrenador, han de fer un robot innovador que superi un repte. D’aquesta manera, aprenen i demostren la seva capacitat de resolució de problemes, alhora que desenvolupen competències personals. 

La WRO està promoguda a nivell internacional per la World Robot Olympiad AssociationWRO Spain està organitzada per la Fundació EducaBOT, i es desenvolupa en múltiples tornejos locals que donen accés a una Final Estatal, que enguany tindrà lloc a Huércal de Almería, els dies 14 i 15 de setembre, competició d’on sortiran els representants per a la Final Internacional, que aquest any tindrà lloc a Esmirna (Turquia), del 28 al 30 de novembre. 

Aquesta notícia està extreta de la web www.laseu.cat.

Més informació