Xarxa Òmnia present a la celebració dels 10 anys de la distribució educativa Linkat

13/06/2016 | 11:06
Imatge de la jornada.

El passat 26 de maig, la distribució educativa GNU/Linux Linkat va celebrar els seus 10 anys de vida a les oficines d'Skyscanner, a la plaça de Catalunya de Barcelona, amb una jornada festiva en la qual es va programar una xerrada i un piscolabis.

 

Des de les 19 hores fins a les 21 hores, els organitzadors de la jornada van fer un repàs dels complicats inicis de la Linkat com a sistema amb difícil penetració entre la població i l'Administració catalanes, i van detallar com, a mesura que van passar els anys, la Linkat es va anar millorant i adaptant als gustos de la població.

 

A la celebració dels 10 anys de la Linkat, els organitzadors van recordar que la Linkat va facilitar durant molts anys l'accés a Internet i a eines TIC a centres educatius dels barris més necessitats de Barcelona, i van celebrar, finalment, que el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya promogui l'ús de programari lliure als centres d'ensenyament públics amb l'adopció de la Linkat.

 

Per concloure, els organitzadors de la jornada van avançar que l'objectiu primordial que segueixen enguany és arribar als centres públics d'ensenyament superior de Catalunya i donar promoció i accés, d'aquesta manera, al programari lliure des de totes les etapes educatives. Podeu veure un àlbum de fotos de la jornada:

Celebració 10 anys de Linkat