Xerrada de sensibilització sobre La Marató al Punt Òmnia CPS Francesc Palau

El Punt Òmnia del CPS Francesc Palau d'El Prat de Llobregat ha col·laborat amb la Marató de TV3 d'enguany, a favor de la investigació de les malalties infeccioses, perquè malauradament 1 de cada 3 persones pateix un problema important de salut relacionat amb aquest tipus de malalties.

Així, el Punt Òmnia ha organitzat de manera conjunta amb La Marató una xerrada el passat 17 de novembre, protagonitzada per estudiants d'útlim curs de medicina i metges, i en la qual hi van assistir una seixantena de persones, entre alumnes, voluntaris i amics del Centre de Promoció Francesc Palau, i també usuaris i usuàries del Punt Òmnia.

La conferència va permetre els assistents de rebre informació, sensibilitzar-se sobre les malalties infeccioses i orientar-los sobre com tractar i preveure aquestes malalties. La trobada també va ajudar a promoure el voluntariat amb La Marató i amb d'altres entitats relacionades amb la salut. La tarda va finalitzar amb una xocolatada i amb un recapte de diners que van ser destinats de manera íntegra a la campanya de La Marató d'aquest any.

La xerrada de La Marató ha estat una iniciativa amb molt d'èxit de participació i implicació al Punt Òmnia CPS Francesc Palau. Les organitzadores confien, en aquest sentit, poder col·laborar en més iniciatives solidàries sensibilitzant i fent participar les persones que venen al punt. De fet, el Punt Òmnia ja ha col·laborat durant anys en la sensibilització de les campanyes de la Marató de TV3 per a promoure la participació dels usuaris i usuàries en temàtiques d'abast social.

El Punt ha col·laborat amb La Marató per a sensibilitzar sobre les malaties infeccioses.