Xerrada formativa de les arpilleres de l’Ateneu de Sant Roc a les arpilleres del Punt Òmnia de Sant Vicenç dels Horts

Les arpilleres de l'Ateneu de St. Roc de visita a les arpilleres del Punt.

Dies enrere, les arpilleres de l’Ateneu de Sant Roc de Badalona van visitar molt amablement les arpilleres del Punt Òmnia de Sant Vicenç dels Horts.

Dins de l&;àmbit de les arpilleres a Catalunya, les de Sant Roc són el referent de les arpilleres del Punt Òmnia de Sant Vicenç dels Horts, ja que compten amb una àmplia i demostrada experiència en la temàtica.

La visita va consistir en una xerrada i una mostra de les arpilleres creades de diferents moments i continguts del grup de Sant Roc. Va ser una tarda formativa, motivadora i enriquidora d’intercanvi entre entitats, i sobretot entre persones que compartim entre d’altres, aquesta motivació per aquesta gran tasca creativa, social i comunitària.

Les dones presents a la trobada, havent cosit les seves històries, han compartit coneixements, experiències i una molt bona estona, tot treballant l&;empoderament mutu tant en la xerrada com en el taller,deixant un bon regust per continuar al Punt amb el present i futur d&;aquesta aventura fructífera arpillerística.

Ara de nou, el Punt Òmnia de Sant Vicenç dels Horts enfila amb el segon taller i amb moltes ganes de seguir De les a les rpilleres. Moltes gràcies i fins aviat!

xerrada
arpillera