Xerrada informativa sobre la UOC al Punt Òmnia de la Fatarella

08/01/2013 | 16:01
logotip Universitat Oberta de Catalunya

El dia 21 de gener, a les 18 h, al Punt Òmnia de la Fatarella, es farà una xerrada informativa per explicar què i com s&;estudia a la UOC.


La UOC ha obert el període de matricula de les titulacions homologades, que inclouen graus i màsters universitaris adaptats al marc Europeu d&;Ensenyament Superior, i la docència de les quals s&;iniciarà a finals de febrer de 2013.

Entre els màsters universitaris, hi ha més d&;una vintena de possibilitats que inclouen àmbits com les ciències polítiques, els drets humans, l&;enginyeria informàtica o la salut.

Matrícula de formació de postgrau i Escola de Llengües

La Universitat també obre la matrícula de màsters, postgraus i especialitzacions per garantir una formació que s&;adapti el màxim possible als entorns laborals que es troben en constant evolució.

Amb l&;objectiu que el ventall formatiu sigui complet, la UOC també obre el període de matricula de l&;Escola de Llengües, per donar la possibilitat als estudiants d’aprendre idiomes des de casa aprofitant els avantatges que ens ofereixen les noves tecnologies per a l’aprenentatge de les llengües, utilitzant material audiovisual i afavorint les converses en línia amb docents i altres estudiants.

Els títols de l&;Escola de Llengües també estan adaptats al Marc Europeu Comú, fet que permet als estudiants poder acreditar les seves competències en llengües en altres institucions i organismes internacionals.

Com matricular-s’hi?

La matrícula a la UOC es formalitza a través del campus virtual, i consisteix a fer una proposta de matrícula a través d&;Internet que després serà validada pel tutor assignat.

De totes maneres, els estudiants interessats a matricular-se poden acudir als diferents punts de la xarxa territorial de la UOC per rebre informació i resoldre els dubtes relacionats amb el procés de matriculació.

Sessió informativa

Si vols saber més coses sobre la UOC i com s’hi estudia, vine el proper 21 de gener de 2013 a les 18 h al Punt Òmnia de La Fatarella.

Per a més informació:

Punt UOC (Punt Òmnia)

Carrer del Forn, 2

43781 La Fatarella

pfatarella@uoc.edu

Telèfon: 977 413 738

UOC Tortosa

Carrer Alfara de Carles, 18
43500 Tortosa
uoctortosa@uoc.edu

Telèfon: 977 588 066

   

xerrada
UOC
graus
màsters
llengües
matriculació