Xerrada sobre seguretat a la xarxa

Usuaris durant la xerrada de Seguretat a Internet

El passat 1 de febrer, el Punt Òmnia Centre de Promoció Social Francesc Palau del Prat de Llobregat ha organitzat una xerrada sobre qüestions de seguretat en la navegació a la xarxa. Seguint la voluntat dels usuaris i usuàries habituals del Punt, l'entitat ha convidat un mosso d'esquadra especialitzat en qüestions de seguretat i privacitat a Internet per fer una jornada formativa sobre els perills que actualment es poden trobar els usuaris d'Internet i sobre què poden fer per evitar-los o minimitzar-los.

La xerrada, d'una hora i mitja de durada, ha comptat amb la presència d'una quinzena d'usuaris amb més de 50 anys, que han pogut preguntar tots els dubtes que els han sorgit a través de la seva pròpia experiència: Què hem de tenir en compte a l'hora de comprar a través d'una pàgina web? Com configurar la nostra privacitat en les xarxes socials?

Segons les organitzadores, la jornada informativa ha tingut tant d'èxit que el Punt Òmnia ja n'està preparant una altra destinada als usuaris del Punt que són pares i mares. En la sessió s’hi pretén debatre com els pares d'infants poden fer un seguiment de la privacitat dels seus fills i filles a Internet, i com dur a terme un control parental adequat.

 

El dimarts 7 de febrer, Dia de la Internet Segura, els mossos d'esquadra també han fet de nou una xerrada