Xerrada "Xarxa Òmnia un projecte social" a Viladecans

01/04/2011 | 19:04

"Xarxa Òmnia un projecte social". Aquest és el títol de la xerrada que va tenir lloc el passat dimarts 29 de març a l'espai Atrium de Viladecans i que va anar a càrrec de Cesk Gasulla, de l'ODC, Vanessa Oncala, dinamitzadora del Punt Òmnia Fundació Viladecans, i Joan Bassolas, gerent de la fundació. Aquestes xerrades formen part de la proposta de l’Oficina de Dinamització Comunitària de la Xarxa Òmnia- ODC amb l’objectiu d’apropar el projecte Òmnia a la ciutadania a partir del coneixement de la feina i propostes que es desenvolupen als Punts de tot el territori català.

Els assistents, un centenar de persones, van poder conèixer l'heterogeneïtat de propostes i activitats que tenen lloc als 124 punts de la Xarxa Omnia. El contingut de la conferència es pot consultar aquí.

La jornada també va servir per a conèixer el projecte “WiHome”, que consisteix en anar dotant els diferents barris de la ciutat de Viladecans d'accés a internet sense cables a un preu assequible. La prova pilot s’ha iniciat al barri de la Montserratina amb la col·locació de 20 antenes wifi. Més informació a Wiladencans.cat.

La proposta formativa de la Fundació Ciutat de Viladecans es desenvolupa a 6 centres arreu de la ciutat i més de 300 persones solen participar en els diferents cursos i activitats proposades.

Més informació: http://xplaipaupicasso.blogspot.com/2011/03/presentacio-del-3r-trimestre.html

Jornada
xerrada
wifi