XII Cicle TIC i Presó

14/03/2022 | 11:03

Primera sessió del XII Cicle TIC i Presó que tindrà lloc dimecres 30 de març de 2022, de 9.30 a 14 h al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (Carrer Pau Claris 158, 08009 Barcelona).

 

“Aproximació a la robòtica i a la realitat virtual als centres penitenciaris” - Projecte europeu SEMELI

La nova edició del Cicle TIC i Presó dedica la sessió inicial a noves experiències de realitat virtual i robòtica aplicades a l’àmbit penitenciari.

Aquesta sessió s’emmarca i dona continuïtat a la jornada de presentació del projecte europeu SEMELI (Socially Excluded youth of Media LIteracy) realitzada el març de 2021 i en la qual es va presentar les darreres innovacions en projectes TIC que es duen a terme als centres penitenciaris (CP) i les accions inicials dels projectes.

En aquesta jornada, es podrà experimentar i conèixer de primera mà com la robòtica o la realitat virtual poden ajudar a apropar les TIC a la presó així com aplicar la innovació digital en el dia a dia.

El projecte europeu SEMELI, té per objectiu desenvolupar i implementar pràctiques innovadores per fomentar l’educació inclusiva a l’àmbit de les TIC entre interns i internes joves (18-35 anys). Aquestes pràctiques poden ser de gran utilitat en camps i àmbits diversos de la societat.  

Dimecres 30 de març de 2022, de 9.30 a 14 h al CEJFE  (Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada – Carrer Pau Claris 158, 08009 Barcelona)

 

Podeu consultar el programa en aquest enllaç: Programa

Us podeu inscriure en aquest enllaç: Inscripcions (les sol·licituds d’inscripció es poden sol·licitar fins al 24 de març inclòs, només a través de l’aplicatiu en línia.  

centres penitenciaris
robòtica
Robòtica i realitat virtual per apropar les TIC a la presó