Èxit d’assistència a la xerrada ‘La seva dignitat és també la meva’

Més de 100 persones van assistir el 9 de maig a la xerrada “La seva dignitat és també la meva”, una taula rodona amb la participació de Roland Fosso, un jove del Camerun que va explicar la seva vivència com a persona immigrant. Fosso va oferir un testimoni en primera persona de la situació en què es troba una persona nouvinguda quan marxa del seu país i arriba, finalment, a Catalunya, i va remarcar la flagrant vulneració dels drets humans que pateixen aquestes persones al llarg de tot el procés.

D’altra banda, a la jornada —organitzada pel Centre de Promoció Social Francesc Palau, del Prat de Llobregat, i el Punt Òmnia que es troba al centre—, també hi van participar una ex-tècnica social del CIE d’Aluche (centre que es troba a Madrid) i una germana carmelita experta en l’atenció a persones immigrades.

La jornada va despertar molt interès al Prat de Llobregat, a causa del gran volum de persones que atenen els serveis socials de la zona des dels darrers anys, en situacions sense regularitzar i a les quals se’ls vulneren els drets de manera constant. La xerrada va poder posar sobre la taula les oportunitats, les mancances i els reptes en l’acompanyament a la inserció sociolaboral de les persones immigrades.

Xerrada 'La seva dignitat és també la meva'

La conferència del Punt Òmnia Centre de Promoció Social Francesc Palau va comptar amb l'asssitència d'un centenar de persones.