Èxit a la xerrada “Entrevista de feina”, al Punt Òmnia Casal Cívic Badalona - Salut Alta

13/12/2016 | 09:12

Juanjo Daza, tècnic d’inserció sociolaboral d’Insercoop, ha visitat el passat 14 de novembre el Punt Òmnia Casal Cívic Badalona - Salut Alta per presentar als usuaris de Badalona quines són les bones pràctiques d’una entrevista de feina.

La xerrada, organitzada pel Punt, ha permès ampliar els coneixements abordats al “Club de feina”, activitat consolidada dins del Punt Òmnia Casal Cívic Badalona - Salut Alta.

Durant la sessió, Juanjo Daza ha explicat als assistents quins tipus d’entrevista hi ha, i sobretot els passos que s'han de fer “per tenir èxit i sortir amb la feina sota el braç”. Segons una de les dinamitzadores de l’espai, Marta Mancheño, la xerrada “ha resultat del tot positiva i molt dinàmica”.

De fet, els usuaris han demanat al tècnic que tornés aviat amb més consells per a la recerca de feina. Els assistents també han fet moltes preguntes i comentaris sobre les seves experiències personals.

El Punt Òmnia Casal Cívic Badalona – Salut Alta organitza cada dilluns i dimecres al matí un club de feina orientat a persones en situació d’atur i que volen fer un ús de les noves tecnologies en el seu procés de recerca de feina.

L’espai permet als usuaris rebre un tracte més personalitzat i resoldre els seus dubtes amb l’ajuda d’especialistes i Internet.

5

ocupació
entrevista
feina