Punt Òmnia AV La Font dels Capellans

Descripció

Descripció

El Punt Òmnia AV Font dels Capellans és un espai públic i gratuït d’accés a les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). Obert a les entitats i els/les ciutadans/es del barri i de la ciutat. La finalitat principal és oferir un recurs per prevenir l’exclusió social i fomentar que el Punt sigui un espai de trobada i d'intercanvi entre les persones i els diferents col·lectius del barri i de les rodalies.

Què fem?

  • Formació: Oferim cursos d’iniciació per a gent gran, cursos d’Internet, de fulla de càlcul, cursos per treballar les imatges de manera lúdica i tallers d’inserció sociolaboral. Aquests cursos van adreçats a gent gran, adults i joves.
  • Inserció laboral: Oferim informació actualitzada, penjada en una cartellera, amb els recursos existents a Manresa i a la comarca del Bages. Guiem en la redacció de la documentació necessària (carta de presentació i CV, anuncis,...) i en la recerca d’ofertes laborals a través d’Internet.
  • Aprofita les TIC: És un espai de temps d’ús lliure dels ordinadors i d’ accés lliure a Internet.
  • Activitats: amb els diferents grups i col·lectius que assisteixen al Punt, s’organitzen vàries activitats per celebrar les festes i les celebracions tradicionals; així com activitats puntuals dirigides.
  • Espais per a entitats i serveis: el Punt cedeix l’espai per tal que les entitats i serveis utilitzin el Punt. Aquestes activitats estan dirigides pels tècnics/ques de cada entitat juntament amb la dinamitzadora del Punt.

938744306
Barri Font dels Capellans bloc 14, local 68, 08243, Manresa
Aquest punt està gestionat per:
    21 dl. 22 dt. 23 dc. 24 dj. 25 dv. 26 ds. 27 dg. 28
tot el dia
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Before 01
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Add to My Calendar