ACCES LLIURE

Pestanyes primàries

Dia: dilluns 08 de abril de 2024 de 13:00 a 14:00

Quan

Comença el: dilluns 08.04.2024 de 13:00 a 14:00
Acaba: dimecres 19.06.2024 de 13:00 a 14:00

Informació pràctica

Places: 8
Ús de les tic: Sí
Temàtica: Ús lliure

Objectiu de l'activitat


Objectius Generals:


  • Facilitar l'Accés Tecnològic:Oferir un lloc accessible i còmode on els usuaris poden utilitzar ordinadors i Internet per a les seves tasques.
  • Suport Tècnic Comunitari: Proporcionar assistència tècnica per resoldre problemes informàtics i garantir un ús eficient de la tecnologia.
  • Seguretat Digital: Promoure la consciència sobre les amenaces digitals i les pràctiques de seguretat en línia.

Metodologia, continguts i recursos utilitzats


Aquest espai està pensat per adults que necessiten accedir a les TIC per motius laborals, d'oci, per realitzar tràmits telemàtics, per repassar o simplement consultar el correu electrònic.


Està dissenyat per proporcionar un recurs informàtic i tecnològic per als usuaris de la nostra comunitat. Aquí poden accedir a l'ordinador, amb una bona connexió a Internet, imprimir, escanejar i tot això comptant amb el suport tècnic necessari per resoldre qualsevol dificultat que se'ls presenti.Donat que és un espai dinàmic, eventualment, el dinamitzador pot suspendre aquesta activitat per tal de recuperar una sessió o una classe perduda.


L'ús de l'ordinador, dels programes així com la navegació web, sempre és supervisat pel dinamitzador, que vetlla pel correcte funcionament de la sala.


Objectius Específics:


  • Accés Lliure i Obert: Facilitar un accés lliure i obert a ordinadors i connexió a Internet per a usos diversos, com tràmits en línia, feina o recerca.
  • Suport Tècnic Bàsic: Oferir suport tècnic per resoldre problemes informàtics comuns i garantir un ús sense dificultats de la tecnologia disponible.
  • Foment de l'Autonomia Digital: Ajudar els usuaris perquè puguin esdevenir autònoms a l'hora de gestionar les seves tasques informàtiques.