Dia: dijous 07 de novembre de 2024 de 17:00 a 19:00
Quan
Comença el: dijous 07.11.2024 de 17:00 a 19:00 Acaba: dijous 28.11.2024 de 17:00 a 19:00
Informació pràctica
Temàtica: Aprenentatge
Objectiu de l'activitat
Aprendre a cuinar aliments més saludables com a forma de berenar i esmorzar
Potenciar la cuina saludable com a forma de vida amb joves del barri
Conscienciar dels bons hàbits de vida, seguint unes pautes concretes
Metodologia, continguts i recursos utilitzats
S'ha vist que aquests joves tenen accés als principals comerços de Banyoles i sovint s'alimenten amb begudes energètiques o menjars poc saludables. Aquest curs té la finalitat de mostrar, als diferents joves que s'inscriguin, la potencialitat dels àpats saludables i la gran quantitats de possibilitats que hi ha. No és res més que oferir una alternativa als preparats de grans superfícies i perquè preguin consciència del que s'estan menjant i com efecte amb seu desenvolupament físic i mental. La idea és realitzar diferents tallers amb un mateix grup i cuinar diferents tipologies de berenars i esmorzars perquè puguin ser una opció econòmica i destacada dins la seva alimentació. Es planteja oferir aquests cursos amb l'ajuda d'alguna nutricionista i dietista que ens guiï i permeti dissenyar propostes altament enriquidores, que puguin lluitar de tu a tu amb els dolços preparats sense haver-se de passar el dia a la cuina. A més, es vol combinar aquestes sessions pràctiques amb alguna xerrada o taller més de consciència (què mengem, com efecte una beguda energètica la nostra cos, com millorar...)