Mòbils inteligents

Pestanyes primàries

Dia: dijous 11 de abril de 2024 de 09:15 a 11:00

Quan

Comença el: dijous 11.04.2024 de 09:15 a 11:00
Acaba: dijous 20.06.2024 de 09:15 a 11:00

Informació pràctica

Places: 8
Ús de les tic: Sí
Temàtica: Aprenentatge

Objectiu de l'activitat


El curs és una oportunitat emocionant per a aquells amb coneixements bàsics sobre l'ús de telèfons mòbils intel·ligents que busquen aprofundir en les seves capacitats.Aquest programa proporciona una introducció més avançada a les funcions i aplicacions dels telèfons mòbils intel·ligents.


Objectius Generals:


  • Optimització de l'Experiència Mòbil: Capacitar els participants per aprofitar al màxim les funcions avançades dels telèfons mòbils intel·ligents.
  • Productivitat i Entreteniment: Millorar la productivitat i l'entreteniment mitjançant l'ús eficaç d'aplicacions i funcions mòbils avançades.
  • Seguretat i Privadesa: Promoure la seguretat i la privadesa en línia mitjançant pràctiques avançades de protecció de dades i identitat.
  • Connectivitat i Integració: Comprendre i utilitzar la connectivitat amb altres dispositius i serveis, incloent la sincronització de dades.

Metodologia, continguts i recursos utilitzats


Objectius Específics:


  • Aplicacions i Funcions Avançades: Aprendre a utilitzar aplicacions avançades, com l'edició de vídeo, la productivitat empresarial i la creació de contingut digital.
  • Gestió de Dades i Arxius: Conèixer com gestionar dades, arxius i emmagatzematge a través de diferents dispositius i serveis en línia.
  • Privadesa i Seguretat Avançades: Aprofundir en les pràctiques de seguretat, com l'autenticació biomètrica i la gestió de contrasenyes.
  • Integració Amb Altres Tecnologies: Comprendre i utilitzar l'integració amb altres tecnologies com els assistents virtuals i les tecnologies d'automatització.

Aquest curs està dissenyat per proporcionar als participants una experiència d'aprenentatge més avançada que els permeti aprofundir en l'ús dels seus telèfons mòbils intel·ligents i accedir a un món de capacitats i possibilitats més àmplies.