Butlletí número 47 - Juliol 2017

 
titol_web_470x53.png
Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
 
Butlletí juliol 2017

Recursos

El recurs TIC 'Parts del cos humà' forma part del banc de recursos de l'eduCaixa, de l'Obra Social La Caixa.

shadow bottom

El proper 14 de juliol la Fundació Akwaba, juntament amb l'entitat Comunitat Activa, han organitzat per al juliol de 2017 el cicle de cinema Contra la discriminació: diversitat.

shadow bottom

L'aplicació Hackity App és un recurs TIC per a mòbils i web que permet a les persones fer propostes de millora per als espais públics que utilitzen.

shadow bottom

Aquest 6 de juliol arriba una nova edició de la trobada anual del sector TIC català, GenTIC Day, una jornada en què es troben les administracions, l'àmbit universitari i el món empresarial de tot Catalunya.

shadow bottom

El Mobile World Centre ofereix fins a l'1 de setembre de 2017 una exposició sobre l'impacte de la telefonia mòbil en la vida quotidiana de les persones.

shadow bottom

Les Nacions Unides (NNUU) han creat una plataforma web per tal d'acostar el món del voluntariat a l'àmbit digital i tecnològic.

shadow bottom

L'espai de fotografia Francesc Català-Roca - Casa Golferichs ha programat l'exposició fotogràfica 'Barcelona: recorreguts' des del 30 de juny al 27 de juliol de 2017.

shadow bottom

EstimulaTIC és una pàgina web que reuneix 12 recursos TIC online per a treballar les capacitats mentals i cognitives.

shadow bottom

El Kahoot! s'ha convertit en una eina educativa. És per això que professionals de l'ensenyament i mestres s'han pujat al carro del Kahoot!

shadow bottom

"T'agraden els vídeojocs? Els hi deus encantar als homes", "Menges molt per ser una dona", "No tens fills? No et preocupa sentir-te buida?".

shadow bottom
shadow_bottom_footer.jpg
icon_twitter.png icon_facebook.png icon_print.png
Alta | Baixa | Contacte

ISSN: 2013-3871

 
Departament de Treball, Afers Socials i Famílies