15è Aniversari del Casal Cívic Rogelio Soto!!

Imatge de l'aniversari, infants i adults juguen plegats

El passat dijous dia 14 de juny es va celebrar el 15è Aniversari del Casal Cívic Rogelio Soto al Sector Sud de Sabadell.

Aquest Casal Cívic, que es va erigir gràcies a les reivindicacions veïnals de tota la gent dels barris d’Espronceda i Campoamor, va ser fundat al 1997. Des de la seva obertura, el Casal sempre ha estat punt d’unió de persones de totes les edats (gent gran adulta, joves i nens/es). A més, gràcies al seu Hotel d’Entitats, totes aquests organitzacions que treballaven i treballen al territori han pogut tenir també un espai per reunir-se, proposar activitats i tallers i sobretot tenir veu i vot per millorar el lloc on viuen i treballen.

També és important remarcar les aportacions tècniques que han fet millorar i créixer aquest casal. Amb projectes com el PDC (Pla de Desenvolupament Comunitari), Projecte de Joves, la Ludoteca del Casal o el Punt Òmnia d’Espronceda entre d’altres. Sempre aportant el seu granet de sorra al territori, treballant plegats i amb un objectiu comú: la gent.

I tot això és el que es va voler mostrar durant la setmana de l’11 al 15 de juny amb exposicions fotogràfiques, tallers, activitats i exhibicions coordinades pel Consell Assessor del Casal també. El dia més important va arribar el dijous 14 de juny quan l’auditori del casal es va omplir de gom a gom per veure una mostra de les activitats que aquí es fan. Tant la gent que va participar a les exhibicions com la gent que va participar com a públic va gaudir-ne molt d’aquest aniversari, que va ser un bon exemple del que és aquest territori.


formació
família
treball comunitari
infants
tallers
ludoteca
aniversari
casal cívic