Punt Òmnia d'Espronceda - Casal Cívic Rogelio Soto

Descripció

El Punt Òmnia d'Espronceda és un servei obert a tots els veïns i veïnes del barri d'Espronceda, del Distrcite 6è de Sabadell i a tots aquells i aquelles que vulguin fer-ne ús siguin d'on siguin.

Fou inaugurat fa 24 anys al Casal Cívic Rogelio Soto. La decisió de situar-lo al Casal Cívic en lloc del local de l'Associació de Veïns es va prendre tenint en compte la possibilitat de donar servei no només als veïns i veïnes del barri, sino també a tots els usuaris i usuàries del Casal Cívic. Des de llavors el Punt ha evolucionat, ampliant-ne la seva gamma de serveis, oferint cursos, col·laborant amb el Pla de Desenvolupament Comunitari i amb el Grup de Joves, per tal de complir els tres objectius del Projecte Òmnia al qual s'enmarca: Treball Comunitari, Inserció Social i Formació.

Al Punt Òmnia d'Espronceda a més del clàssic Accés Comunitari, hi fem tallers d'iniciació a la informàtica, també de repàs i ampliació, cursos de mecanografia, etc. Però sobretot treballem amb tots els col·lectius de persones del territori (gent gran, adults, joves i petits) i ens coordinem amb altres entitats i serveis del Casal Cívic com la  Ludoteca del programa Jugar i Descobrir, el col·lectiu de la vocalia de la Dona i el programa Orienta de la fundació Intermedia.

A més, es duen a terme col·laboracions i coordinacions amb tots els projectes duts a terme paral·lelament al territori:

  • “Jugar i llegir” (Ludoteca casal cívic Rogelio Soto).
  • “Civisme.net” (Tècnic de joves del sector sud).
  • Entitats del territori (Casal de Gent Gran del Sector Sud, Coral Arcoiris, Caravaning Sector Sud, Entitat de persones Bipolars del Sector Sud, Unió Esportiva Sabadellenca, Associació Cultural i Integració Sabadellenca, Associació Ballal Fouta y amigos de Catalunya, etc.)
  • Altres tècnics i serveis ubicats al territori (Ludojove Margarida Bedós, SECUNDE, Institut Ribot i Serra, Institut Les Termes, Serveis Socials, PJSS Plataforma de Joves Sector Sud...)

Finalment, el Punt serveix també com a punt de trobada per a molta gent, tant en persona com mitjançant les noves tecnologies (Facebook, Twitter, Tumblr, Flickr, Youtube, Skype, altres xarxes 2.0, etc.)

937118372
C. Campoamor, 93-95, 08204, Sabadell
Aquest punt està gestionat per:
    23 dl. 24 dt. 25 dc. 26 dj. 27 dv. 28 ds. 29 dg. 30
tot el dia
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Before 01
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2024-06-25 15:00
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Add to My Calendar