Candidatures de persones dinamitzadores de Punt TIC i Òmnia als premis All Awards 2023

Des de la Xarxa Òmnia i Punt TIC, comptem amb les candidatures de dues persones dinamitzadores als premis All Awards 2023. Isma Monfort del Punt Òmnia TIC PES La Mina - Salesians Sant Jordi i el Pascal Cousseran del Punt Òmnia TIC Casal Cívic i Comunitari Sant Roc opten a la categoria de millor persona educadora digital i facilitadora TIC.

La idea de la nostra participació en els Premis All Awards sorgeix de la necessitat de reconeixement professional i de la voluntat de col·laborar en la construcció participativa de xarxes més fortes cap a una transformació evolutiva (taules, comissions, debats, esdeveniments...).

Pascal

Isma

Després de la pandèmia, cal recalcar el paper fonamental de les persones educadores digitals per a la creació de vincles i facilitació de l'empoderament digital, pertanyen a la comunitat de persones que faciliten la formació i l'empoderament digital en centres de competència digital. Professorat, formació, tutorització, facilitació, moderació, assistència en totes elles, disseny i voluntariat de docència, sempre que hagin estat seleccionats per una organització en una de les funcions anteriors i treballin directament amb els usuaris i les usuàries que els ensenyin i els donin suport. Els centres de competència digital no tindrien èxit sense el seu personal d'educació digital, que es troben en la primera línia de la inclusió digital, en erradicar la por a utilitzar noves tecnologies, introduint així la tecnologia en la vida de les persones. Porten gent a la xarxa, allunyen la por a la tecnologia i els ensenyen el comportament correcte, obrint noves perspectives, permetent millors llocs de treball i millorant les seves comunitats. Les xarxes de Punts Òmnia i Punts TIC les constitueixen sobretot les persones dinamitzadores comunitàries que construeixen comunitats de professionals, d'entitats socials i veïnatge, i vincles entre la ciutadania.

 

ALL DIGITAL és una associació paneuropea líder amb seu a Brussel·les, que representa a organitzacions membres de tota Europa que treballen per millorar les capacitats i competències digitals de totes les persones, fent-les conscients i capaces d'explotar les oportunitats de la transformació digital.

Enllaços notícies All Awards:

Xarxa Punt TIC: https://t.co/D6slVxtD2A Xarxa Òmnia: https://xarxaomnia.gencat.cat/noticies/candidatures-dinamitzadors-punt-tic-i-mnia-als-galardons-all-awards-2023

#adsummit
#ADSummit2023
#ADWeeks2023
#AllDigitalWeeks