Carnestoltes 2013 al Punt Òmnia d'Espronceda!

activitat Carnestoltes al Punt Òmnia Espronceda

El passat divendres 8 de febrer vam celebrar al Punt Òmnia d&;Espronceda el nostre particular Carnestoltes. Primerament, vam decorar el punt amb màscares i caretes que van fer els nens i nenes del programa "Jugar i llegir" de la Ludoteca del Casal Cívic Rogelio Soto.

A la tarda, vam organitzar un concurs de disfresses i màscares al nostre punt amb alguns premis simbòlics, però sempre atractius i que donen un punt més motivador a aquests concursos.

Amb la web tothom va fer la seva i després vam fer una votació molt democràtica i organitzada entre tots els assistents per concretar els tres guanyadors finals, tant de disfresses com de màscares.

Al final, vam repartir llaminadures entre tots els nens i nenes i vam escoltar música que ells mateixos van triar, amb la qual cosa vam passar un Carnestoltes molt agradable i divertit en el qual els nens i nenes van ser els protagonistes.

A part, el Punt Òmnia d&;Espronceda va col·laborar també en l’elaboració i la difusió de la publicitat per a la rua de Carnestoltes que va organitzar i va dur a terme la PJSS (Plataforma de Joves del Sector Sud) al territori i per tot Sabadell tant dissabte 9 com diumenge 10 a la tarda.

carnestoltes
màscares
punt òmnia espronceda
disfressa
casal cívic
nens i nenes
Jugar i Llegir
pjss
caretes