Carnestoltes de pel·lícula al Punt Òmnia Espronceda

màscares de carnestoltes

La setmana passada varem celebrar, al barri d’Espronceda i a tot el Districte Sisè de Sabadell, la seva particular festa de Carnestoltes.

Dimarts 14 varem començar la nostra particular festa amb els nens i nenes de la ludoteca del Casal Cívic Rogelio Soto, amb qui varem estar fent jocs educatius on-line relacionats amb la festa de Carnestoltes perquè coneguessin sobretot d’on venia aquesta celebració i perquè es feia. A banda, cadascú havia de portar una gorra posada aquell dia, com a part del joc que es fa sempre per Carnestoltes si no volem que ens pintin la cara. Cada nen va fer també la seva màscara per disfressar-se: la van buscar per internet, la van imprimir al punt òmnia i ells i elles les van pintar i retallar. S’ho van passar molt bé i es van divertir molt tots i totes.

Dimecres 15 tocava pel.lícula, i el nostre punt òmnia es va convertir en un cinema improvisat on tots i totes tenien cabuda per veure la projecció de Carnaval Rio. És una pel.lícula molt divertida sobre la història d’uns ocells al Carnaval de Rio de Janeiro (Brasil). A tothom li va agradar molt la pel·li i van passar una tarda molt entretinguda.

Per a divendres 17 tenien preparat el plat fort. A partir de les 17h. tots els nens i nenes del territori van anar al Punt Òmnia Espronceda a fer-se una màscara ben “xula”. I és que, a les 19h. els dos espais joves del territori, la Plataforma de Joves del Sector Sud (PJSS) i la Ludoteca Margarida Bedós, van organitzar una rua de Carnestoltes pel Districte Sisè que finalitzava al Casal Cívic i que, a més, després tenia com a premi una xocolatada amb melindros per a tothom que s’apropés a veure-la. Va ser un èxit i van finalitzar una setmana de Carnestoltes genial on tothom va poder participar de la festa i convertir-se en una altra persona o personatge per uns dies.

 

 

 

carnestoltes
comunitat
màscares