"Castanyoween" de por 2011 al Punt Òmnia d'Espronceda

Imatge dels infants preparant el mural

El passat divendres 28 d'octubre vam cel·lebrar, al Punt Òmnia d'Espronceda, la nostra particular festa de Castanyoween. Va ser una tarda molt divertida i entretinguda, ja que vam proposar unes quantes activitats per fer i l'afluència de públic va ser molt gran, cosa que s'agraeix, en aquests casos, per allò de: "com més serem, més riuem... o ens espantarem"

Primer vam projectar la pel·lícula de por Monster House. Una pel·lícula d'animació molt divertida i, a la vegada, molt intrigant, que ens feia passar del somriure més gran a tapar-nos els ulls pels ensurts que donava. Els nens i nenes de l'espai ho van passar molt bé i tots van sortir molt contents de la projecció.

Després vam estar fent activitats en línia, amb uns quants als ordinadors del punt. Jocs, activitats i tallers relacionats amb la Castanyada, que també va ser molt divertit i a la vegada educatiu, ja que molts encara no coneixien els orígens d'aquesta festa popular i totes aquestes activitats van ajudar-los a formar-se una idea de què és.

Finalment, amb els nens/es de la Ludoteca del Casal Cívic Rogelio Soto, vam elaborar un mural molt divertit sobre la Castanyada i amb què els venia al cap quan parlàvem d'aquesta festa. Van sortir coses molt interessants i el resultat final va ser molt bo i entretingut. Tothom ho va passar molt bé i vam aconseguir donar-li un toc original a aquesta festa des del Punt Òmnia d'Espronceda, gràcies a tots/es les persones que van participar-hi.

Bon "Castanyoween" a tothom!

mural
nens
halloween
infants
Castanyada
Castanyoween
ludoteca
nenes
pel·lícula
festes