Comença l'any amb els cursos del Punt Òmnia Pubilla Cases - Can Vidalet de l'Hospitalet de Llobregat

Calendari.

Un any s&;acomiada, però a les portes en tenim tot un altre per descobrir i per començar. I en aquest també descobrirem nous projectes, noves apostes i, sobretot, aquell curs sobre eines digitals que no acabem de fer mai i que per fi ja ens hi podem apuntar.

Si aquest és el vostre propòsit, el Punt Òmnia Pubilla Cases - Can Vidalet de l&;Hospitalet de Llobregat us ho vol posar fàcil. El Punt Òmnia ha iniciat el 2016 amb una oferta molt variada de cursos que conjuguen l&;alfabetització digital amb les eines multimèdia.

És per això que el dia 7 de gener, de 10 a 14 h, podeu venir a inscriure-us al Punt Òmnia Pubilla Cases (plaça de la Bòbila, 1, l&;Hospitalet de Llobregat. Metro: Can Vidalet). Tot seguit us fem un resum breu de les activitats d&;aquest segon trimestre del curs 2015-2016:

  • Informàtica per al dia a dia (iniciació). Dimarts i dijous de 12.30 a 14 h.
  • FemiTIC.Curs per a dones migrants que necessitin aprendre les eines TIC o rebre suport en aquest àmbit. Els dilluns, de 10 a 11.30 h.
  • Traiem el màxim partit als nostres dispositius digitals: mòbils i tauleta tàctil.Els dilluns, d’11.30 a 12.30 h.
  • Curs en col·laboració amb el Servei Català d&;Ocupació (SOC) per a persones a l&;atur. Els dilluns i els dimecres, de 12.30 a 14 h.
  • Calaix de TIC.Per a usuàries amb nivell mitjà-alt que vulguin aprendre més sobre el manteniment del seu PC, seguretat a Internet, tràmits en línia, aplicacions més interessants o xarxes socials. Es farà un repàs a cada sessió de tots els temes més rellevants per a les usuàries. Els dimecres, de 10 a 12 h.
  • Multimèdia Style. Per aprendre més sobre àudio, vídeo o fotografia digital. Des de terminologia, programes d&;edició en línia, enregistrar o retocar. I, finalment, canals o xarxes per compartir-ho. Els divendres, de 10 a 11.30 h.
  • Aprenentatge 2.0.Per a persones adultes amb disfuncionalitat psíquica i física. Els dilluns, de 18 a 19 h.

I, com sempre, l&;accés lliure continuarà els dimarts i els dijous, de 10 a 11.30 h.

Us animem en aquest inici d&;any a acostar-vos al Punt Òmnia i començar a entrar en l&;era digital de la millor manera.

inscripcions
multimèdia
TIC
SOC