'Conta'm un conte... o dos': petita representació de titelles, al Punt Òmnia de Banyoles

19/05/2016 | 11:05
Imatge de la representació.

El Punt Òmnia de Banyoles va organitzar,el passat 23 d'abril, Diada de Sant Jordi, una representació de titelles amb l'aula oberta de primària, formada per 14 infants (tot noies), d'entre 10 i 12 anys,d'origen immigrant.

La dinamitzadora del Punt va fer la proposta als usuaris de fer una petita representació de Sant Jordi amb titelles. Partint d'aquí, es van repartir els papers de l'obra i posteriorment l'activitat va comptar amb eines TIC: els infants van cercar a internet els personatges que havien de representar.

Cada infant va buscar el seu personatge, el va imprimir i plastificar,i posteriorment va elaborar part de la decoració de les titelles. Hi havia una narradora, una princesa, un rei, un criat, un emissari, una reina, vuitcavallers, el cavaller Sant Jordi, el drac, el pregoner i un bisbe. 

D'aquesta manera, el 22 d'abril els infants van fer un enregistrament de l'obra en vídeo i el 28 la van representar a l'espai del projete 'Conta'm un conte... o dos' del Centre Civic, davant d'altres infants. Segons declara la dinamitzadora, aquesta activitat "va ser una tasca complicada però divertida" i les usuàries van estar"entregades i amb ganes" durant tot el taller. 

Titelles per Sant Jordi