El procés participatiu de la Xarxa Òmnia arriba fins a les comarques de Lleida

×

Missatge d'error

Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; mPDF has a deprecated constructor a include_once() (línia 38 de /var/www/clients/client1/web2/web/sites/all/modules/print/print_pdf/lib_handlers/print_pdf_mpdf/print_pdf_mpdf.module).
25/07/2019 | 11:07

Després de la , i de la segona, celebrada a Igualada, ha sigut el torn de les comarques de Lleida. La tercera de les sessions presencials del procés engegat per a repensar la totalitat del programa Òmnia ha arribat fins a Lleida el passat 18 de juliol, en una jornada de gairebé tres hores de durada en què hi ha participat 28 persones.

La sessió ha estat participada per persones assistents als tres Punts Òmnia que es troben a la capital de Lleida, així com persones dinamitzadores de tota la comarca, entitats i teixit social lleidetà com Amics de la Gent Gran, el Servei de Rehabilitació de l'Hospital de Santa Maria de Lleida i diverses associacions de veïns.

En la trobada, s'hi ha pogut debatre sobre els punts forts i febles de la Xarxa Òmnia i quines qüestions es podrien millorar per al futur, sempre tenint com a guies els tres eixos del programa: l'acció comunitària, l'aprenentatge i l'ocupabilitat.

En aquesta tercera sessió s'hi ha debatut sobre un ventall ampli de qüestions com és l'espai disponible a les instal·lacions dels Punts Òmnia, la preparació amb què compten les dinamitzadores, la diversitat de col·lectius que acull la Xarxa Òmnia o, fins i tot, la necessitat de tenir formació en seguretat digital.

El procés participatiu té l'objectiu que els actors i agents principals del programa Òmnia debatin i posin en comú idees, propostes i punts de vista per a què es construeixi l'Òmnia del futur; una Xarxa Òmnia renovada, adaptada a les necessitats i demandes de tots i totes, i amb la capacitat de donar respostes als nous temps.

Podeu veure el vídeo de la jornada i un àlbum d'imatges de la tercera sessió del procés participatiu del passat 18 de juliol de 2019: