El Punt Òmnia Banyoles s'afegeix a les festes del Carnestoltes

22/03/2017 | 09:03
Usuaris del Punt un moment durant la Rua de Carnestoltes, a Banyoles

El Punt Òmnia Banyoles ha participat enguany a la rua del Carnestoltes de Banyoles. Durant la festa, celebrada el passat dissabte 18 de febrer, els usuaris participants diuen que "hem passat molts nervis, i hem treballat molt tant fent les disfresses com practicant el ball, però tot aquest esforç s’ha vist recompensat amb la bona estona que hem passat ballant a la rua amb els nostres amics i amigues".

La ciutat de Banyoles escull cada any una temàtica per a la rua, que enguany ha estat la música. Els usuaris i usuàries del Punt han participat en la celebració conjuntament amb el Socioeducatiu de la Farga i l’entitat Fem Tram. Els tres centres han decidit disfressar-se conjuntament amb vestits de diferents estils musicals. El Punt Òmnia ha escollit concretament el country. Afirmen haver desfilat "orgullosos de les nostres armilles i barrets pels carrers de la ciutat".

A tots els nens i nenes els ha agradat molt l’activitat, i pensen participar-hi el proper any. El Punt Òmnia de Banyoles també ha fet un recull de fotografies i un vídeo d'un dels instants de la rua.

 

Vídeo adjunt: