El Punt Òmnia de Santa Coloma de Cervelló organitza la 2a Roda d'Homes Contra la Violència de Gènere

12/12/2016 | 14:12

Per segon any consecutiu, el Punt Òmnia de Santa Coloma de Cervelló ha organitzat la Roda d'Homes Contra la Violència de Gènere, una trobada que anima tots els ciutadans de la ciutat a mostrar el seu rebuig a la xacra social que és la violència de gènere.

L'acte tindrà lloc el proper 20 d'octubre a les 20 hores a la plaça del Pi Tallat de Santa Coloma de Cervelló, i consistirà en la lectura d'un manifest i a guardar un minut de silenci per les víctimes d'aquest tipus de violència.

Aquest any, com a novetat, el Punt Òmnia de Santa Coloma de Cervelló, com a organitzador de l'esdeveniment, demanarà als ciutadans que es facin una fotografia per donar testimoni del seu suport en aquest acte. Amb totes les fotografies es farà un videomuntatge que es difondrà el 25 de novembre en el marc dels actes del Dia contra la Violència de Gènere.

El Punt Òmnia també convidarà clubs esportius, escoles i comerços de la zona a participar i donar a conèixer aquesta iniciativa solidària entre els seus usuaris. Al llarg del trimestre, bona part de la programació d'activitats del Punt Òmnia de Santa Coloma de Cervelló tindrà com a eix central la violència de gènere, l’assetjament (bullying) i altres formes d'agressió. Aquestes temàtiques es treballaran al Punt amb els infants de l'esplai La Klau i al mateix centre amb la resta d'usuaris dels cursos i tallers del Punt Òmnia.

L'objectiu final que es marca el Punt Òmnia és aconseguir la creació d'un grup d'homes de la zona que es faci càrrec de més activitats de sensibilització al llarg de l'any.

La Roda d'Homes contra la Violència de Gènere és una iniciativa que va endegar el Punt Òmnia de Santa Coloma de Cervelló, ara fa un any, com a resposta social a un seguit d'accions violentes vers les dones.

La primera edició d'aquesta iniciativa va tenir molt bona acollida, ja que va comptar amb el suport de l'Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló i amb la participació de diverses entitats de la ciutat (comerciants, entitats esportives, de dones, etc.). Per a més informació poseu-vos en contacte amb el Punt Òmnia mitjançant el correu: colomac@xarxaomnia.gencat.cat.

Dia Internacional contra la Violència de Gènere
dona
Punt Òmnia