El Punt Òmnia Jis-Arrels en ruta: Amb veu i nom de dona per la ciutat

Imatge de la jornada.

El passat dimecres 15 de juny el grup TIC entre dones del Punt Òmnia JIS-ARRELS de l'Hospitalet de Llobregat va tornar a fer la ruta Amb veu i nom de dona pel barri de Santa Eulàlia de l’Hospitalet, acompanyades dels alumnes del CEIP Prat de la Manta i de LaFundició.

Per començar, les integrants del grup TIC entre dones van presentar-se i presentar el Punt Òmnia a tot@s les alumn@s de l’escola Prat de la Manta. En la presentació, els assistents van descobrir que, tant elles com els alumnes del col·legi, tenen en comú una proposta de treball sobre el barri amb intervenció a l’exterior --més enllà de les parets de les seves aules.

L’itinerari va començar a la carretera de santa Eulàlia, passant per la plaça Milagros Consarnau, a continuació per les places Victòria Kent i Maria Soteras a la Ciutat de la Justícia, tot seguit pel carrer Rossell (cognom de la propietària), fins arribar als blocs propers a Can Trinxet, amb les places i carrers de la Justa Goicoechea, Clara Campoamor i Frederica Montseny.

Els textos compartits van donar peu a explicar les paraules dictadura, república, monarquia, exili, democràcia,anarquisme… i masclisme. El final de la ruta va servir per fer fer una parada més calmada i desitjar molt bona sort a tots i a totes els i les alumnes que encetaran el proper curs el nou cicle de secundària.

L'organització del Punt Òmnia ha volgut donar les gràcies per passar una molt bona estona i compartir la classe al carrer Salut, i fins a la propera! Podeu veure tot el procés amb les Rutes pels barris de la Torrassa i Collblanc, i Sta Eulàlia en aquest bloc.

dones
Punt Òmnia
rutes