Els Punts Òmnia de la Torrassa en el II Concurs de Còmics

Cartell del concurs de còmics

Els Punts Òmnia del barri de Collblanc-la Torrassa (l’Hospitalet de Llobregat) han col·laborat enguany en l’edició del II Concurs de Còmics del Districte 2 de l’Hospitalet de Llobregat, concretament amb l’activitat Postals de Barri.

En aquesta edició, els usuaris del Punt Òmnia JIS-ARRELS i el Punt Òmnia Fundació Akwaba han transformat les fotografies creades en l’activitat col·lectiva Postals de Barri en plantilles de dibuix.

Aquestes plantilles s’han distribuït en els centres escolars i biblioteques del districte. Durant aquest mes, els nens i nenes del barri han donat forma i color a les seves creacions, i les han presentades al II Concurs de Còmics del Districte 2.

El Concurs de Còmics ha suposat una trobada intergeneracional entre les fotografies dels adults i els dibuixos dels més menuts i menudes, amb els barris de Collblanc-la Torrassa de l’Hospitalet com a comú denominador temàtic.

El diumenge 2 d’abril se’n farà la cloenda i l’entrega de premis a l’auditori Barrades. El concurs està organitzat per la Coordinadora d’AMPA del barri.

 

El concurs suposa una trobada intergeneracional per a petits i grans del barri de Collblanc-La Torrassa de L'Hospitalet de Llobregat.