Els Punts Òmnia de L'Hospitalet acomiaden en curs als jardins de Can Sumarro

23/08/2018 | 12:08

El passat 26 de juny els punts Òmnia que hi ha al municipi de l’Hospitalet del Llobregat van acomiadar el curs 2017-2018 de manera conjunta en una trobada al parc de Can Sumarro. L’acte de clausura va reunir unes 80 persones, totes usuàries dels 7 punts Òmnia de l’Hospitalet del Llobregat.

En l’acte de clausura, els punts Òmnia van organitzar un piscolabis i una projecció de vídeos elaborats per cada Punt Òmnia, que resumien de manera gràfica totes les activitats dutes a terme als centres de l’Hospitalet durant el curs 2017-2018.

La trobada també va servir per fer un avançament d’una de les activitats cabdals dels punts Òmnia de l’Hospitalet, l’exposició “Postals de l’Hospitalet” de la BlogL’Hosfera. A la clausura, les persones assistents van poder veure un tastet del que serà l'exposició de la II edició de #lhpostal: un vídeo sobre com era el municipi de l’Hospitalet abans (anys enrere) i com és ara, gràcies a les imatges fetes pels participants.

Finalment, la clausura del curs 2017-2018 dels punts Òmnia de l’Hospitalet va concloure amb una gimcana de codis QR, en què els assistents van poder veure aquests materials gràfics exposats a la trobada directament en els seus dispositius mòbils. La cloenda col·lectiva ha estat una iniciativa del Punt Òmnia JIS Arrels, el Punt Òmnia Fundació Akwaba, el Punt Òmnia Gornal (FAVIBC), el Punt Òmnia Club Esplai Bellvitge, el Punt Òmnia Sanfeliu - Sant Ildefons i el Punt Òmnia Club Esplai Pubilla Cases -Can Vidalet.

Clausura curs 2017 - 2018