Exposició del projecte Postals de L’Hospitalet

14/07/2017 | 08:07

Jornada sense precedents a l'Hospitalet de Llobregat. El passat 14 de juny diversos punts Òmnia que es troben al municipi de l'Hospitalet s'han ajuntat per fer la trobada final del projecte Postals de L’Hospitalet. L'acte, que torna a recuperar l’activitat del BlogL’Hosfera, ha estat una iniciativa del Punt Òmnia JIS Arrels, el Punt Òmnia Fundació Akwaba, el Punt Òmnia Gornal (FAVIBC), el Punt Òmnia Club d'Esplai Bellvitge, el Punt Òmnia Sanfeliu - Sant Ildefons i el Punt Òmnia Esplai Pubilla Cases -Can Vidalet. Aquest projecte ha servit per reprendre el contacte i impulsar les iniciatives conjuntes dels diferents punts Òmnia de l’Hospitalet i per posar en comú amb els usuaris tot el que s’ha parlat en trobades i reunions anteriors del BlogL’Hosfera.

Un centenar de persones han assistit a l'acte, que s’ha celebrat al Casal Cívic Gornal, des de les quatre i fins a quarts de set de la tarda, en una jornada que ha comptat amb la projecció d'un vídeo sobre les imatges realitzades per la comunitat d’usuaris dels punts Òmnia, així com amb l’exposició de postals dels diferents barris de l'Hospitalet, una actuació musical i una cantada de la Coral del Punt Òmnia Fundació Akwaba, entre altres activitats.

La trobada ha permès visibilitzar un dels projectes TIC més reconeguts dels punts Òmnia de l'Hospitalet de Llobregat, el projecte Postals de l’Hospitalet, que s'ha dut a terme durant tot el curs 2016-2017 per segona vegada consecutiva. El projecte es basa en la publicació de fotografies fetes i editades pels participants dels punts, una iniciativa que ha comportat sortides en grup per conèixer els territoris i descobrir els indrets més fotogènics, per captar les imatges i fer-ne l’edició fotogràfica posterior, des del mateix mòbil, aplicacions web o programari especialitzat a l'ordinador, i per compartir-les sota l’etiqueta #lhpostal a les xarxes socials i a un blog creat per al projecte, lhpostals.blogspot.com.es, on les persones que han dut a terme aquestes imatges n’escriuen una breu descripció.

L'acte de cloenda del projecte realitzat durant el curs 2016-2017 ha finalitzat amb un berenar conjunt i amb una fotografia de totes i tots els assistents a la trobada. Podeu veure un àlbum d'imatges de la trobada aquí:

Festa final curs 2016-2017