III Festival Juvenil de Microcurts Districte 6 de Sabadell

El passat divendres 21 d’abril el Punt Òmnia Casal Cívic Rogelio Soto AV Espronceda, a Sabadell, va celebrar el III Festival Juvenil de Microcurts Districte 6 de Sabadell, un projecte impulsat i coordinat per la Ludojove Margarida Bedós, l’Associació Juvenil Secunde i el Punt Òmnia.

Després de tota la feina duta a terme, mesos enrere, amb els i les joves de secundària dels instituts de secundària Ribot i Serra, i Termes, del districte 6 (a més de treballar amb els espais juvenils i comunitaris dels diferents barris), va arribar el dia de la cloenda. Finalment, de tots els microcurts presentats, quatre van ser els classificats com a finalistes. El Festival va lliurar premis per a tots els participants i la veritat és que la qualitat de tots plegats va ser força bona.

Al llarg de la jornada es va fer una projecció dels curtmetratges finalistes d’aquest any, a més d’alguns de guanyadors de l’any anterior, i els assistents a l’acte, com a exclusiva i estrena, van poder veure un curtmetratge professional protagonitzat i dirigit per joves de la ludoteca Margarida Bedós i que va participar en el Festival de Terror de Sabadell d’enguany. El resultat va ser espectacular.

Aprofitant aquesta jornada, el Punt Òmnia d’Espronceda i la resta d’entitats també van celebrar la Diada de Sant Jordi 2017 al territori. Per això, el Festival també va incloure un concurs de microrelats on van poder participar tots els presents. Els relats es van ficar tots, finalment, en una capsa i se’n van llegir alguns (tots anònims) per fer una votació del millor relat del dia. Aquest relat també va endur-se un premi. I, per acabar aquesta diada cultural i participativa, els organitzadors van programar un taller de dibuix entre tots els assistents.

La jornada va ser molt positiva, i també cal agrair als alumnes de TASOCT (tècnic en animació sociocultural i turisme) de l’institut Ribot i Serra que hagin participat en el Festival i hagin ajudat en l’organització. I sobretot, gràcies a tots els joves del territori per haver-hi participat!

joves
La jornada cultural, juvenil i participativa organitzada pel Punt Òmnia Casal Cívic Rogelio Soto A.V. Espronceda de Sabadell també va servir per a celebrar la Diada de sant Jordi.